یوسف مدیرروستا در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: به رغم منع قانونی فعالیت آبرسانیهای خصوصی، هنوز 16 مورد آبرسانی خصوصی در غرب استان تهران (معادل 12 درصد کل آبرسانهای خصوصی کشور ) به فعالیت خود ادامه میدهند.
وی با اشاره به دومین اصلاحیه قانون مصوب سال 69 مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: این اصلاحیه متذکر میشود کلیه آبرسانیهای خصوصی، شورایی، محلی و هیئت امنایی، منحل و هرگونه فعالیت آبرسانی آنها اعم از حفر چاه و ایجاد تأسیسات جدید غیرقانونی است و باید ادامه خدمات رسانی به شرکتهای آب و فاضلاب واگذار شود.
مدیرروستا گفت: براین اساس از سال 71 همزمان با تأسیس شرکت آبفای غرب استان تهران از مجموع 134 آبرسانی، تاکنون 118شرکت آنها به آبفا تحویل شده است.
وی افزود: مالکان این گونه آبرسانیها به دلیل منع قانونی، ضعف مالی و تفکر سودجویی بیشتر نمیتوانند و نمیخواهند تأسیسات جدید آبرسانی ایجاد کنند در نهایت با مشکل تولید و توزیع آب مواجه میشوند.
این مسئول در ادامه بیان داشت: با افزایش اعتراضات مردمی ناگزیر میدان را رها کرده و شرکت آبفا به عنوان تنها متولی آبرسانی مجبور به برآوردن نیاز آبی تعداد زیادی از مردم در شرایطی بسیار دشوار و نابسامان میشود.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب غرب استان تهران گفت: در سال 88 دو آبرسانی خصوصی در مهرشهر کرج با مجموع هفت هزار و 500 مشترک با مشکل آلودگی چاههای آب مواجه شدند.
مدیرروستا ادامه داد: در نهایت این دو شرکت مجبور به تحویل تأسیسات خود به آبفا شدند.
تعداد مشترکان کنونی آبرسانیهای خصوصی غرب استان تهران افزون بر هشت هزار و 858 مشترک است.
نظر شما